субота, 1. јануар 2011.

Срећна Нова...Поново...?!?

ИИИИ идемооооо....ево од пре пола сата све је боље...одбацили смо стару годину као змија излизану и тесну кожу.Апосолутно нам не треба. Сувише је тесна да се у њу сместе сва наша надања и жеље.Дајмо Новој шансу.Сви проблеми су остали за нама. Светло на крају утнела је тако близу...

Лепо је надати се. Мислити позитивно. Могу просто да осети "hype", неко неодређено наелектрисање у ваздуху....Хиљаде и хиљаде жеља поново су постале предмет сваке човеколике идивидуе на овој нашој, већ скоро претрпаној планети.
И заиста, следећих неколико часова,првих у овој следећој,2011,магија стварно постоји.Осмеси су поново на лицима и све је красно, бајно и сјајно...наравно и ружичасти слонови изгледају јако симпатично....
Али за 10 или 12 часова, кад последњи трагови алкохола исчезну из уморног мозга...ситуација постаје много реалнија...Са преосталим сивим ћелијама(које нисмо убили магијом Новогодишње ноћи-а својски смо се трудили), почећемо да процесуирамо свет око себе, и ситуацију у којој смо.Реално наравно.Схватићемо да ружичасти слонови нису уопште ружичасти: више су сиви, са врећестом гузицом и длакавим ушима.И миришу јако чудно?
Нема везе, ионако ће нам првих пар сати једина брига бити да се саставимо са душом која се заглавила негде на пола пута између горњег свингтера на желуцу и гркљана.

Да. Срећна нам Нова Година. Ако ништа друго, пише се другачије.

1 коментар: